NEW YORK

Remi Grčke i Ekvadora

Prijateljski susret je upriličen u utorak na Citi Fieldu, stadionu bejzbolske momčadi New York Metsa i prvi je nogometni ogled ikad odigran ondje
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 08. lipanj 2011. 11:33

Grčka nogometna reprezentacija, lider kvalifikacijske skupine F (u kojoj se nalazi i Hrvatska) za odlazak na Europsko prvenstvo, remizirala je protiv Ekvadora odigravši 1-1...

Prijateljski susret je upriličen u utorak na Citi Fieldu, stadionu bejzbolske momčadi New York Metsa i prvi je nogometni ogled ikad odigran ondje.

Alexandros Tziolis zabio je u 15. minuti vodeći pogodak na utakmici. Glavom je pospremio ubacivanje iz slobodnog udarca. Izjednačio je u 58. minuti Frickson Erazo, također glavom. Susret je odigran pred oko 40.000 ljudi.

Podsjetimo, nakon šest odigranih utakmica kvalifikacija za odlazak u Ukrajinu i Poljsku sljedeće godine, Grčka predvodi ljestvicu s 14 bodova. Bod manje imaju drugoplasirana Hrvatska i trećeplasirani Izrael, koji je odigrao susret više.

Sljedeći kvalifikacijski ogled Grčka će odigrati početkom rujna kod Izraela. Hrvatskoj slijedi gostovanje na Malti kod reprezentacije koja je u šest utakmica upisala šest poraza uz razliku pogodaka 2-13.

Linker
24. rujan 2024 00:28