Vatreni slave gol protiv Češke.
 REUTERS/Max Rossi Livepic
VATRENI NA KLADIONICAMA

AKTUALNI PRVAK PRVI FAVORIT ZA OSVAJANJE NASLOVA, FRANCUZI IM PUŠU ZA VRATOM Evo kolike su šanse Vatrenih za najveći uspjeh u povijesti

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 01. prosinac 2017. 20:58

Nakon što je održan ždrijeb većina je kladionica dala malu prednost Njemačkoj u odnosu na Francusku u borbi za osvajanje svjetskog naslova. Vrlo blizu njih je i Brazil, na te tri reprezentacije koeficijenti su od 5,5 do 7, dok je odmah iza njih Španjolska (koeficijent između 7 i 9).

Velika većina bookmakera smanjila je šanse Hrvatske nakon obavljenog ždrijeba. Koeficijent da će Vatreni biti prvaci svijeta prije je bio uglavnom oko 34, a sada je 41. Hrvatska je za kladioničare 12. favorit SP-a.

Neke su kladionice objavile i posebnu ponudu što se tiče Hrvatske. Za najboljeg strijelca glavni je favorit Mario Mandžukić (koeficijent 3), a iza njega slijede Ivan Perišić i Nikola Kalinić s koeficijentom 5.

Kada je u pitanju samo skupina Vatrenih, naravno najveći favoriti za prolaz su Argentinci s koeficjentom 1.50, Hrvatska je na drugom mjestu s 3.45 dok Island i Nigerija nisu među favoritima s koeficjentom 12.00.

Linker
09. svibanj 2024 01:04