Screenshot
TRENUTAK NEPAŽNJE

ANKETA: OVAKVI SE PROPUSTI VATRENIMA RIJETKO DOGAĐAJU Tko je po vašem mišljenju najviše zakazao kod pogotka kakve Hrvatska ne bi trebala primati?

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je prvi poraz od Mađara u dosadašnjih osam međusobnih susreta (2:1).
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. ožujak 2019. 20:05

Vatreni su u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2020. protiv Mađara odlično otvorili susret, Ante Rebić je pogodio u 13. minuti za vodstvo nakon asistencije Andreja Kramarić. U tim je trenucima hrvatska nogometna reprezentacija izgledala solidno na terenu, Dalićevi su izabranici nametnuli svoju igru i uspostavili kontrolu na travnjaku.

Međutim, Mađari se nisu predavali, počeli su prijetiti iz svih pozicija, a iz jedne je takve prigode stigao izjednačujući pogodak. Kapetan Balazs Dzsudzsak izvrsnim je dodavanjem pronašao Adama Szalaija koji uspijeva pobjeći Domagoju Vidi, a zatim je iz gotovo mrtvog kuta 'zavrnuo' loptu i poslao je u mrežu ispod ruku Lovre Kalinića. Teško se oteti dojmu da je kod prvog pogotka čitava naša obrana trebala puno bolje reagirati, ali tko je PO VAMA najviše zakazao kod prvog primljenog pogotka koji je bespotrebno zakomplicirao utakmicu?

Na kraju, Mađari su zabili i drugi, pobjednički gol. Nakon kornera u 76. minuti Pátkai je nadskočio Leovca, bio je tu duel na rubu prekršaja, a mađarski se veznjak bolje snašao i iz drugog pokušaja pogodio mrežu pored nemoćnog Kalinića.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 18:02