STUART FRANKLIN Afp
OŠTRA PORUKA ‘STRUČLJACIMA‘

FOTO: Ante Rebić nakon dva dana ismijavanja prozvao Zlatka Dalića!? ‘Mi smo sranje zadnje 2,3 godine!‘

‘Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2021. 17:31

Dva dan nakon što se Hrvatska porazom oprostila od EURA, oglasio se - Ante Rebić.

Hrvatski napadač koji je odigrao prvenstvo za zaborav na kraju će, nažalost, ostati upamćen po zadnjoj utakmici sa Španjolskom i potezu koji je izazvao puno kritika i podsmijeha, ne samo u Hrvatskoj. Rebić je osam minuta prije kraja prvog poluvremena utakmici osmine finala izašao iz igre kako bi promijenio kopačke, a baš se pogodilo da je Španjolska u tim trenucima zabila za izjednačenje (1:1).

Vatreni su na kraju u ludoj utakmici izgubili s 5:3 u produžecima i oprostili se od EURA, a Rebić bio jedna od glavnih meta kritičara i predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Danas je odlučio žestoko odgovoriti, a čini se da je u svom obračunu prozvao i Zlatka Dalića, izbornika čiji je bio miljenik i koji ga je godinama koristio u reprezentaciji unatoč kritikama jednom dijela javnosti. Uz to je na ružan način prozvao i sukomentatore HTV-ove emisije o EURU Roberta Prosinečkog i Antona Samovojsku te Gorana Vlaovića. Evo što je napisao...

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac', činjenica je da smo zadnje 2-3 godine sranje (emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJaci s TV-a; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska", napisao je Rebić uz snimku svog izlaska iz igre za vrijeme prekida (gol-aut), čime je vjerojatno želio objasniti da nije napustio teren za vrijeme igre.

image
Screenshot (Instagram Story, Ante Rebić)

Linker
01. travanj 2024 08:24