MALCOLM MACKENZIE/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Malcolm Mackenzie/prosports/Shutterstock Editorial/Profimedia
ČEKA GA VAŽAN RAZGOVOR?

Borna Sosa je u šoku, i zasad bez reakcije na Dalićev oprost: Evo što su mu najviše zamjerili u Hrvatskoj

Najmanji problem ispala je sama odluka da igra za Njemačku, jednu stvar nije smio napraviti
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. svibanj 2021. 20:02

Borna Sosa u utorak se nije oglašavao nakon preokreta i DFB-ove objave da ga ne mogu registrirati za 'Elf', a niti nakon izjava izbornika Zlatka Dalića da je spreman prijeći preko svega, ali da su sad na potezu sam Borna i HNS.

Šokiralo je, očito, mladog igrača Stuttgarta kako se sve izokrenulo u samo tri dana, iako je sam kazao da je svjestan rizika postupka pred FIFA-om, teško da je očekivao ovakav rasplet i sve posljedice koje njime može snositi.

Najmanji problem ispala je sama odluka da igra za Njemačku, ali neke izjave koje su mu zamjerili Dalić i HNS te brisanje fotografija u dresu Hrvatske, što mu zamjera dio navijača, sigurno otežavaju Sosin povratak pod hrvatsku zastavu iako je izbornik ostavio otvorena vrata.

Očekujemo da će Sosa idućih dana razgovarati s Dalićem, možda i s još nekim ljudima iz HNS-a, a hoće li na kraju doći do isprike i pomilovanja, vidjet ćemo, do danas je djelovalo teško, gotovo nemoguće, da će Sosa opet igrati za Hrvatsku. Baš je sve skupa ispalo nespretno, loše, negativno...

Linker
01. svibanj 2024 14:01