Marcelo Brozović

 STUART FRANKLIN Afp
Šou na Instagramu

Brozović se našalio na svoj račun, stigle urnebesne reakcije Lovrena i Džeke, a što mu je tek napisao Talijan

Objava Vatrenog na Instagramu odmah je postala viralna, pogledana je preko 200 tisuća puta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2021. 09:11

Marcelo Brozović je u 31. minuti sinoćnje utakmice Hrvatske protiv Malte postigao autogol, no on nije imao veliku važnost za konačni rezultat utakmice jer su Vatreni slavili s visokih 7:1. Kad je već tako, onda se Brozović 'pohvalio' ovim golom na svojem Instagram profilu, a to je izazvalo i zanimljive komentare njegovih suigrača.

Odmah su javio Dejan Lovren: "Asistencija i gol, samo rijetki to mogu. Raketa do mjeseca", napisao je Brozoviću reprezentativni suigrač aludirajući da je Marcelo prilikom autogola dva puta igra loptom - prvo nogom pa glavom. Javio se i Brozović pa mu je odgovorio kako će do mjeseca ići uskoro.

image

Neki od komentara na Brozovićevu objavu su urnebesni

INSTAGRAM SCREENSHOT

Javili su se i Brozovićevi klupski suigrači iz Intera. I Edin Džeko je, poput Lovrena, istaknuo kako je ovo i gol i asistencija. "Gol i asistencija, lagano", napisao je reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je sve popratio s nekoliko emoticona koji plaču od smijeha.

Najviše je reakcija izazvao komentar kojeg je ostavio Andrea Ranocchia. "Konačno ti sutra operiraju lice. Budi sladak", napisao je Ranocchia i dobio više od 5.000 like-ova.

Javio se i Nicolo Barella koji je Brozoviću poručio kako mu je ovo 'najbolji gol karijere do sada'. Sve u svemu, veselo je na Instagram profilu Marcela Brozovića, ali sve je lako nakon ovih 7:1 Vatrenih. U toj situaciji ni ovakav gol se ne doživljava tragično.

Linker
20. travanj 2024 08:19