ISA TERLI/Anadolu Agency
ODLIČAN NASTUP

Budimir otkrio što je Vatrenima na poluvremenu rekao Dalić, a ‘ruka‘ je posebna priča: ‘Da je bio VAR..‘

‘U jednoj me situaciji stoper držao i povukao, ali mi je sudac rekao da nije bilo dovoljno za penal‘
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2020. 21:33

Nakon prijateljskog susreta između Turske i Hrvatske (3:3) u Istanbulu oglasio se i Ante Budimir, inače strijelac gola Vatrenih za 1:1, koji je u 32. minuti zabio svoj prvijenac u dresu Vatrenih.

Igrao je u toj situaciji rukom, sudac nije vidio...

"Prvi gol za reprezentaciju sigurno da me čini posebno radosnim. Pogledao sam snimku i svjestan sam da je bio VAR da ne bi bilo gola. Međutim, ja ću ga posebno zapamtiti", rekao je Budmir nakon dvoboja u Istanbulu.

Budimir je od strane novinara Nove TV upitan je li očekivao jedanaesterac budući je dva puta padao u suparničkom kaznenom prostoru i žalio se sucu.

"Bile su to tipične reakcije u šesnaestercu. U jednoj me situaciji stoper držao i povukao me, ali kasnije mi je sudac rekao da nije bilo dovoljno za penal. U drugoj situaciji je isto bilo kontakta, ali dobro, idemo dalje", dodaje hrvatski napadač.

Otkrio je i što je izbornik Dalić poručio igračima na poluvremenu.

"Izbornik je tražio više od nas iz više razloga. Očekivao je da budem okomitiji, konkretniji, da iskoristimo prilike i da više damo gas. Pokušao nas je probuditi, motivirati", zaključio je Budimir.

Linker
26. travanj 2024 02:05