REUTERS
RIJEČ IZBORNIKA

ČAČIĆA NIJE PRETJERANO UZDRMAO PORAZ 'Igrači su bili odlični i ne treba ovo doživjeti kao tragediju! Prvi smo, moramo sve pobijediti i idemo u Rusiju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2017. 01:07

Hrvatska je poražena u Turskoj 1:0 i tako si dodatno zakomplicirala put na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

"Semafor pokazuje da smo izgubili, ali gledajte miješaju se osjećaji zadovoljstva i tuge s obzirom na to kako smo i pod kojim uvjetima stigli ovdje. Dogodio se eto jedan kiks. Falilo nam je malo koncentracije u samoj završnici. Imali smo puno prilika, ali eto nismo uspjeli zabiti", rekao je hrvatski izbornik Ante Čačić pa nastavio:

"Još je dosta utakmica do kraja i ne trebamo doživjeti ovo kao tragediju. Prvi smo, moramo sve pobijediti i idemo u Rusiju. Držim da moramo dignuti glave gore. Ništa nije izgubljeno. Do kraja će biti neizvjesno, kao što smo govorili i u početku kvalifikacija. Puno je tu reprezentacija koje s razlogom računaju plasman. Mislim da će nam se sve ono što se loše događalo, negdje vratiti ako budemo pošteni."

Izbornik Čačić je puno puta ponavljao kako je večeras u Turskoj jednostavno nedostajalo koncentracije.

"Igrači su bili odlični i žao mi je što ih nije nagradilo. Koncentracije je falilo i to je isto posljedica umora zbog svega što se događalo protiv Kosova. Vidljivo je također da je domaći igrač obranio rukom i onaj prekršaj na Mandžukiću koji nije sviran nas je koštao gola. Međutim, ponavljam da mi imamo najbolju gol razliku i da smo sada dvije utamkice do Rusije."

Linker
23. travanj 2024 17:41