Mario Mandžukić, Vedran Čorluka, Ivica Olić, Zlatko Dalić

 ANTE CIZMIC Cropix
VATRENI ODGOVOR

FOTO: Ćorluka i Mandžukić nakon povijesne pobjede Hrvatske poslali jasnu poruku svim kritičarima!

Njih dvojica nakon pobjede protiv Francuske objavili su na svojim profilima na Instagramu istu fotografiju
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. lipanj 2022. 10:26

Povijesnu pobjedu protiv Francuske Hrvatska je ostvarila u posljednjoj od četiri lipanjske utakmice Lige nacija, na kraju doista zahtjevnog ciklusa. Zbog tako napornog ritma s nastupima svaka tri dana nakon naporne klupske sezone nisu bili oduševljeni ni izbornik Zlatko Dalić, kao ni kapetan Luka Modrić, i to su jasno i glasno rekli.

Ipak, ni jedan ni drugi nisu mogli sakriti zadovoljstvo zbog pobjede protiv Tricolora koji su dosad za Vatrene bili nerješiva enigma. Dalić je pak kroz ove utakmice dobio neke nove, izuzetno vrijedne spoznaje koje će mu olakšati slaganje rostera za Svjetsko prvenstvo.

A razloga za zadovoljstvo imaju i Dalićevi pomoćnici u stručnom stožeru hrvatske reprezentacije. Sve as do asa, prave legende Vatrenih koje su godinama bile oslonac nacionalne momčadi, sada se, očito, dobro snalaze u novim životnim izazovima.

Ivica Olić, Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka praktički su iz igračkih uskočili u trenerske kopačke. Osobito to vrijedi za Ćorluku i Mandžukića, kojima su pojedini stručnjaci zamjerali nedostatak trenerskog iskustva prilikom imenovanja u reprezentativni stožer.

Njih dvojica nakon pobjede protiv Francuske objavili su na svojim profilima na Instagramu istu fotografiju, koja ih prikazuje zajedno s Olićem i direktorom Stipom Pletikosom.

I komentar je na oba profila kratak, ali sa znakovitom porukom: 'No experience' (Bez iskustva)...

Linker
23. travanj 2024 18:38