Vedran Ćorluka i Zlatko Dalić
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
ODMAH NAZAD U MOSKVU

Ćorluka naprasno napustio klub pod misterioznim okolnostima, evo što će biti s Dalićem i Vatrenima

Prvu utakmicu nakon Eura Vatreni će odigrati 1. rujna u Moskvi i to baš protiv - Rusije
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. srpanj 2021. 12:12

Legenda moskovskog Lokomotiva i hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka trebao je usavršavati trenerski zanat kao član stručnog stožera srbijanskog trenera Marka Nikolića u spomenutom ruskom klubu, ali od toga ipak neće biti ništa.

Nakon nepuna dva tjedna rada popularni Čarli objavio je kako napušta svoju novu poziciju, a Lokomotiv je objasnio kako su razlozi obiteljske prirode.

Nas je naravno ponajviše zanimalo hoće li se Ćorluka vratiti u stožer nacionalne vrste nakon rastanka s Lokomotivom. Izvori iz Hrvatskog nogometnog saveza potvrdili su nam da se Ćorluka vraća u stožer, te da će biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Prvu utakmicu nakon Eura Vatreni će odigrati 1. rujna u Moskvi protiv Rusije. Nakon uvodna tri kola odigrana u ožujku, hrvatska reprezentacija je vodeća u skupini H sa šest osvojenih bodova, koliko ima i Rusija, dok Slovačka zaostaje jedan bod. Hrvatsku u rujnu osim gostovanja kod Rusije, očekuje i gostovanje kod Slovačke (4.9.), a trostruki program okončat će tri dana kasnije u Splitu protiv Slovenije.

Linker
21. travanj 2024 14:26