KARIM SAHIB/AFP/PROFIMEDIA Karim Sahib/afp/profimedia
BRITANCI O UTAKMICI:

‘Cristiano Ronaldo, Luka Modrić i neugodna istina oko utakmice između Portugala i Hrvatske‘

Britanski Mirror je donio zanimljiv tekst o nedostatku nasljednike Luke Modrića i Cristiana Ronalda
Piše: SNObjavljeno: 05. rujan 2024. 11:08

Utakmica između Portugala i Hrvatske u Ligi nacija izaziva puno zanimanja ne samo među nogometnim zaljubljenicima u ove dvije države već i mnogo šire. Jedan od razloga je i činjenica da će večeras svoje momčadi povesti dva istinska velikana svjetskog nogometa - Luka Modrić i Cristiano Ronaldo.

Nekadašnjim suigračima u Realu veliki je prostor posvetio britanski Mirror koji je donio veliki tekst na naslovnici svojeg internetskog izdanja pod naslovom ‘Cristiano Ronaldo, Luka Modrić i neugodna istina oko utakmice između Portugala i Hrvatske‘.

Mirror podsjeća na prvi dvoboj kojeg su Modrić i C.Ronaldo imali u reprezentativnoj utakmici 2013. godine te naglašava kako nije bilo za očekivati da će njih dvojica voditi svoje momčadi i pred 40. rođendanom. No, situacija je takva jer niti jedna reprezentacija nije uspjela etablirati zamjenike velikana koji se nemaju namjeru umiroviti.

- Nije mi nikada prošlo kroz glavu da je moj ciklus s Portugalom završio. Zapravo, stvar je suprotna - sve sam motiviraniji da nastavim. Želim s reprezentacijom osvojiti Ligu nacija. Doduše, nemam neke dugoročne planove, svi su kratkoročni - komentirao je Cristiano Ronaldo ideju o reprezentativnom umirovljenju.

U Hrvatskoj smo čekali što će Modrić odlučiti nakon Europskog prvenstva, a on je odlučio i dalje predvoditi Vatrene.

- Želio bih igrati zauvijek, ali će doći vrijeme kada ću trebati okačiti svoje kopačke o klin. Nastavit ću igrati, ali ne znam koliko još dugo - prenosi Mirror Modrićeve riječi.

Britanci ističu kako će Hrvatska i Portugal imati problema sa zamjenama za njih dvojicu. Očekivalo se, pišu, da će to biti Lovro Majer i Goncalo Ramos, ali njih dvojica nisu do kraja ispunili svoj potencijal. Hoće li to uspjeti ili će ove dvije reprezentacije tražiti nove nasljednike prekaljenog dvojca, ostaje za vidjeti, ali jedno je sigurno - Modrić i C.Ronaldo će i večeras predvoditi svoje momčadi.

Linker
05. rujan 2024 13:29