Andres Iniesta i Ivan Rakitić u akciji
 AFP
RAKETA O ODLASKU

‘Da se on umirovio prije mene, ostao bih u reprezentaciji!‘ Rakitić otkrio kako je došlo do oproštaja

"Najbitnije je da je u reprezentaciji netko od senatora, od starijih", rekao je Ivan
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2020. 11:41

Ivan Rakitić tražen je sugovornik posljednjih dana. Rekao je "zbogom" hrvatskoj reprezentaciji, no svejedno to nije upropastilo planove švicarskom (tabloidu) Blicku koji je upravo s Hrvatom najavio današnji dvoboj...

"Puno sam razmišljao o svom odlasku. I razgovarao s izbornikom. Najveći sam navijač Hrvatske i to se neće promijeniti. Ali vrijeme je za druge, da preuzmu odgovornost.", rekao je 33-godišnji veznjak Seville i otkrio jednu informaciju:

"Najbitnije je da je u reprezentaciji netko od senatora, od starijih. Da je Luka Modrić otišao prije mene, da je napravio taj korak, ja bih ostao. Jer Mandžukić, Subašić i Ćorluka su se odmah umirovili".

image
GETTY IMAGES

Novinara je zanimalo kad će Švicarska napraviti veliki uspjeh...

"Mora se dogoditi savršena generacija! A onda mali detalji rade razliku. Jer da je stvar samo u broju stanovnika, Rusija i Njemačka uzeli bi sve medalje u Europi, a Kina bi bila nepobjediva. Švicarska isto može napraviti taj iskorak, ali moraju se dogoditi male i neočekivane stvari koje ne možeš baš sasvim isplanirati", izjavio je Ivan.

Susret Hrvatske i Švicarske je u 20.45 sati u St. Gallenu, a svakako Ivan Rakitić bio je najbolja opcija za najavu te utakmice. Kako kaže, ostaje najveći navijač Hrvatske...

Linker
07. svibanj 2024 00:42