Zlatko Dalić je naknadno pozvao dvojicu igrača

 MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
DVOJICA JOŠ UVIJEK UPITNA

Dalić aktivirao pretpozive dvojici reprezentativaca, ali nije jasno znači li to da je netko otpao s popisa

Hrvatska će u Kataru odmjeriti snage sa Slovenijom i Bugarskom, a Dalić je pozvao nova dva Vatrena
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2022. 10:55

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čekaju novi izazovi. U Kataru će odigrati prijateljske utakimce protiv Slovenije i Bugarske, a izbornik Zlatko Dalić odlučio je aktivirati pretpozive dvojici reprezentativaca koji su bili u pričuvi.

"Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, odlučio je aktivirati pretpozive Mili Škoriću i Nikoli Moru, koji će se tako priključiti Vatrenima za prijateljske oglede protiv Slovenije i Bugarske", priopćili su iz HNS-a pa dodali:

"Osijekov branič Mile Škorić priključit će se reprezentaciji na okupljanju u Zagrebu u ponedjeljak 21. ožujka, dok će veznjak moskovskog Dinama, Nikola Moro, stići ravno u Dohu gdje svjetski doprvaci dolaze u utorak."

Hrvatska će sa Slovenijom igrati 26. ožujka na stadionu Education City, a tri dana kasnije će na istom mjestu snage odmjeriti s Bugarskom. Za sada nije poznatko je li netko otpao s popisa da je Dalić aktivirao dva nova igrača ili se samo radi o provjeri. Jedino što se zna da je upitan Šime Vrsaljko koji se oporavlja od ozljede, a i sam izbornik je rekao kako još ne zna hoće li se moći priključiti Dejan Lovren.

Linker
18. travanj 2024 17:12