Zlatko Dalić

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
OGLASIO SE IZBORNIK

Dalić otkrio kako je započeo incident na Rujevici, evo što je dovelo do slučaja o kojem bruji čitava Hrvatska

Izbornik Vatrenih prokomentirao je situaciju koja je zatekla njega, stožer i igrače
Piše: SNObjavljeno: 05. lipanj 2023. 21:12

Incident koji se dogodio za vrijeme treninga hrvatske nogometne reprezentacije na riječkoj Rujevici za Dnevnik Nove TV prokomentirao je izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić.

- Bila je lijepa atmosfera na treningu, puno djece, puno mladih… Lopta je pogodila dječaka na tribini slučajno, ali sve je riješeno, idemo dalje - rekao je Dalić.

Podsjetimo, u jednom je trenutku došlo do verbalnog obračuna između Marka Livaje i dijela navijača koji su mu s tribina upućivali ružne riječi.

- Što se ne trudiš konjino, j.... ti majku Livaja - bio je povik koji je prelio čašu strpljenja igrača Hajduka, prema kazivanju onih koji su bili u blizini.

Livaji je tada prekipjelo, prekinuo je trening, zaboravio na loptu i krenuo prema tom liku u verbalni obračun govoreći:

- Šta je, šta je, šta hoćeš...

U međuvremenu lopta se odbila u ruku jednom klincu, koji je također digao galamu na Livaju:

- Mogao se barem ispričati - obrušio se na Livaju njegov roditelj. Nismo vidjelo je li se odbila od njega. Djetetu je ukazana pomoć, ali zapravo ništa mu nije bilo.

Dalić je za Dnevnik Nove TV prokomentirao i stanje u reprezentaciji.

- Pred nama je velika šansa, imamo jakog protivnika u polufinalu, imat će oni i podršku s tribina. Moramo se sada okupiti. Beljo? On je naša budućnost, zvali smo ga da osjeti naš ambijent. Beljo je s nama do 12. lipnja i tada će se priključiti mladoj reprezentaciji. Brozović je pak jedan od naših najvažnijih igrača. Nedostajat će nam na treningu, ali znamo koliko će nam dati kada dođe.

Linker
12. travanj 2024 15:37