FRANCK FIFE Afp
SASTAV ZA DANCE

Dalić u važnom dvoboju bez trojice glavnih igrača!? Evo kako bi Vatreni trebali izgledati na Parkenu

Znači li to da će izbornik na Parkenu ‘parkirati autobus‘? Ne, bit će prilično napadačka formacija!
Piše: Dražen KrušeljObjavljeno: 07. lipanj 2022. 17:50

Bez petorice standardnih prvotimaca, kojima je dobacio boce s kisikom, Zlatko Dalić se u pripremi sljedeće utakmice osjeća kao šef velikog gradilišta.

Na Parken stadionu neće biti Luke Modrića, Matea Kovačića i Marcela Brozovića, koji su na okupljanje stigli iscijeđeni napornim klupskim kalendarima, ali su odigrali uvodna dva meča. Osim njih Dalić namjerava odmoriti i Lovu Majera te Josipa Brekala, a vjerojatno će na poštedu i Josip Juranović.

image
FRANCK FIFE Afp

Znači li to da će izbornik na Parkenu silom prilika parkirati autobus? Ne znači, jer u rosteru od 23 kandidata za četiri lipanjske utakmice još uvijek ima dovoljno ofenzivnih opcija.

U Luki Sučiću i Nikoli Vlašiću izbornik posjeduje dvojicu nogometaša koji su uvijek orijentirani prema suparničkom golu, Pašalić je golgeterski džoker zovi, a Andrej Kramarić najubojitiji igrač momčadi dok u njoj nema Perišića.

Momčad protiv Danske mogla bi izgledati ovako (4-2-3-1): Livaković - Stanišić, Erlić, Vida, Barišić - Jakić, Sučić - Vlašić, Pašalić, Oršić - Kramarić

Linker
17. travanj 2024 02:04