Getty, Cropix, sn ilustracija
NIJE MU SJELA IDEJA TV KUĆE

DINAMOVAC NASMIJAO NAVIJAČE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Idući put će Vatrene prenositi Cartoon network! Uključenje u prijenos odmah nakon Scooby Doo-a!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2019. 15:24

Hrvatska je novi ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo otvorila teškom pobjedom na Maksimiru protiv Azerbajdžana (2:1), a sada joj slijedi novi ispit protiv neugodnih Mađara u Budimpešti (nedjelja 20.45).

Kao što već većina navijača reprezentacije zna, prava na prijenos utakmice Vatrenih i distribuciju sadržaja povezanih s Eurom ima Nova TV koja je već prenosila susret s Azerbajdžanom u četvrtak, ali to neće biti slučaj s Mađarskom. Naime, okršaj u Budimpešti moći ćete gledati na Doma TV, inače drugi kanal spomenute kuće na kojem se uglavnom emitiraju sadržaji zabavnog karaktera.

U trenucima dok će izabranici Zlatka Dalića jurišati na Mađare na Novoj Tv je predviđena repriza nove emisije "Ljepotice i genijalci". Drugi okršaj Hrvatske u kvalifikacijama za EURO na rasporedu je točno u 18 sati, a uvodna emisija počinje u 17.30, nakon kultnog filma 'Spašavanje vojnika Ryana', a nakon nadamo se pobjede Vatrenih moći ćete se opustiti uz 'Viteza tame'.

facebook

Ovakav razvoj događaja nije najbolje sjeo fanovima Vatrenih, ali i nogometašima poput Dinamovog vratara Danijela Zagorca koji je na svojem službenom Facebook profilu objavom nasmijao navijače.

Linker
01. svibanj 2024 08:33