CROPIX
PRIJATELJSKA VATRENIH

DOLAZAK SVJETSKIH VICEPRVAKA PREDVOĐENIH IVANOM PERIŠIĆEM IZAZVAO LUDNICU U OMIŠU Očekuje se velika navala na ulaznice za rođendasku utakmicu

Piše: Frane VulasObjavljeno: 28. svibanj 2019. 10:56

Od danas ujutro u prodaji su ulaznice za dugo iščekivanu prijateljsku utakmicu Omiša i nogometne reprezentacije Hrvatske.

Očekuje se naravno velika navala, a samo oko 5200 sretnika s dragocjenim papirićima naći će svoje mjesto na za ovu prigodu posebno ušminkanom stadionu Anđelko Marušić-Ferata, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kapacitet stadiona je za ovu prigodu dobio posebno “pojačanje” u vidu montažnih tribina iz Sinja, ali svejedno s obzirom na ogroman interes nema lijeka.

Točno u osam sati startat će prodaja ulaznica u prostorijama kluba na stadionu. I predviđeno je da traje sve do 20 sati, pa da se potom prodaja nastavi i u srijedu, četvrtak.

Međutim, s obzirom na veliki interes, svakako valja što prije stati u red. U strahu da se ne ostane bez ulaznice telefoni odnosno mobiteli u klubu proteklih dana nisu prestajali zvoniti. Gotovo još od prije mjesec dana kada je najavljena najveća utakmica u stoljeće postojanja kluba, dolazak svjetskih viceprvaka na čelu s domaćinom Ivanom Perišićem.

Soccer Football - World Cup - Semi Final - Croatia v England - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 11, 2018  Croatia's Mario Mandzukic celebrates scoring their second goal with teammates  REUTERS/Carl Recine     TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS/Carl Recine

Cijena ulaznica za jedinstveni dolazak “kockastih” u grad na ušću Cetine je 60 kuna. Jedna osoba moći će kupiti maksimalno četiri ulaznice. Predsjednik Omiša Vedran Kovačić je pritom dodatno naglasio kako su pravila prilikom kupnje ulaznica jasna.

- Pored toga kupnja ulaznica odvijat će se isključivo uz predočenje osobne iskaznice. Kupac ulaznica mora predočiti imena, prezimena i datum rođenja osoba za koje kupuje ulaznice – naglasio je Kovačić.

Hrvatska će tijekom ovog prvog dijela priprema za kvalifikacijski susret protiv Walesa (Osijek, 8. lipnja) biti stacionirana u blizini Splita, kao korak bliže što skorijem ponovnom igranju na Poljudu.

Rođendanska utakmica stogodišnjaka Omiša koji se natječe u županijskoj ligi (četvrti rang natjecanja) i srebrnih sa Svjetskog prvenstva u Rusiji održanog prije manje od godinu dana igra se u petak s početkom u 15 sati. Dan prije u četvrtak s početkom u 17 sati “kockasti” će u Omišu odraditi i otvoreni trening.

Linker
07. svibanj 2024 01:03