Boris Kovacev/ CROPIX
PEH ZA PEHOM

DVA TEŠKA UDARCA ZA HRVATSKU U ISTOM DANU! IZBORNIK DALIĆ UJUTRO SAZNAO ZA RAKITIĆA, A NAVEČER ZA ANTU REBIĆA Liječnici potvrdili najgoru vijest!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2019. 01:50

Loše vijesti stižu iz Splita na dan okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije. Kasno u srijedu navečer po dolasku na okupljanje izbornik Zlatko Dalić saznao je još jednu neugodnu vijest - zbog ozljede je otpao Ante Rebić.

"Antu Rebića pregledala je liječnička služba hrvatske reprezentacije. Zbog ozljede koljena, ne bi bio spreman za nastup u kvalifikacijskom dvoboju protiv Walesa u Osijeku. Izbornik Zlatko Dalić stoga ga je oslobodio obveze te neće konkurirati ni za prijateljski ogled s Tunisom", stoji u kratkom priopćenju HNS-a.

Rebić tako, sada je jasno, neće moći igrati i prijateljsku utakmicu s Omišom u petak, ali i susret kvalifikacija za EURO s Walesom 8. lipnja te Tunisom 11. lipnja.

Soccer Football - World Cup - Final - France v Croatia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 15, 2018  Croatia's Andrej Kramaric comes on as a substitute to replace Ante Rebic   REUTERS/Maxim Shemetov
REUTERS/Maxim Shemetov / REUTERS
Kramarić i Rebić

Izbornik Dalić sada ima dvije varijante - Josipa Brekala i Brunu Petkovića kao moguće zamjene u nekoliko varijanti.

U srijedu je tako hrvatska reprezentacija tako pretrpjela dva teška udarca - još ujutro stigla je vijest kako Ivan Rakitić neće igrati za reprezentaciju sljedeće tri utakmice, zbog preopterećenosti i umora nakon naporne sezone.

Linker
21. svibanj 2024 10:18