Andreas Cornelius i Christian Eriksen

 LISELOTTE SABROE Afp
REAKCIJA SLAVNOG DANCA

Eriksen nakon poraza nahvalio ‘posebnog‘ Vatrenog! ‘Užitak je igrati protiv njega, a posebno s njim‘

Prisjetio se ovom prigodom i poraza na SP-u, a pričao je i o svom čudesnom povratku na travnjak
Piše: SNObjavljeno: 11. lipanj 2022. 08:12

Hrvatska je u trećem kolu upisala prvu pobjedu u novoj sezoni Lige nacija. Izabranici Zlatka Dalića u petak su s 0-1 na Parken stadionu porazili Dansku. Strijelac jedinog pogotka bio je Mario Pašalić, a igra Vatrenih nabolje se promijenila kada su početkom drugog poluvremena u igru odjednom ušli Luka Modrić, Mateo Kovačić i Josip Stanišić.

Nakon poraza od hrvatske reprezentacije, ukratko se na susret osvrnula i jedna od najvećih zvijezda Danske - Christian Eriksen.

"Bila je ovo teška, izjednačena utakmica. Imali smo u prvom poluvremenu nekoliko šansi za pogodak, u drugom puno manje, a onda je Hrvatska zabila gol, i to u najgorem trenutku za nas", kazao je Eriksen u kameru Nove TV pa dodao komentar o kapetanu Vatrenih Luki Modriću:

"On je poseban igrač. Na papiru ima 37 godina, ali to ne izgleda tako na terenu. Užitak je igrati protiv njega, a posebno s njim. Što se tiče promjena na poluvremenu, Hrvatska nije puno toga kreirala u drugom poluvremenu."

Prisjetio se slavni Danac ovom prigodom i poraza iz 2018. kada su Vatreni na Svjetskom prvenstvu u Rusiji izbacili njegovu reprezentaciju.

"Naravno. To mi je još uvijek u mislima, ali nije toliko do utakmice, koliko do vratara koji je obranio jedanaesterac."

A kako se Eriksenu bilo vratiti na stadion na kojem je prije godinu dana doživio srčani udar na utakmici protiv Finske?

"Bila je to lavina emocija. Već sam odigrao nekoliko utakmica ovdje. Odlično je vratiti se. Sretan sam što igram i što sam zdrav", zaključio je.

Linker
23. travanj 2024 22:55