TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
ČAK PET OPCIJA

Evo kako do ulaznica za spektakularne okršaje Vatrenih ove godine, UEFA ipak objavila krivu informaciju

Upozorenje je za navijače da ne mogu kupiti samo kartu za finale, uvjet je da uzmu i za polufinale
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 11. ožujak 2023. 16:17

UEFA je omaškom objavila kako će gledatelji ulaznice za Final Four Lige nacija moći kupiti preko nacionalnih saveza. Ne, sve će biti isključivo na službenoj internetskoj stranici UEFA-e. Prijave su do 16. ožujka u 14 sati.

Bitno je za navijače da kod ulaska unutra prvo moraju dati OIB, a potom nailaze na pet mogućnosti - ulaznice za prvo polufinale u kojem 14. lipnja u Rotterdamu igraju Nizozemska i Hrvatska, ulaznica za drugo polufinale 15. lipnja u Enschedeu Španjolska - Italija, ogled za treće mjesto 18. lipnja u Enschedeu, finale isti dan 18. lipnja u Rotterdamu te kao petu opciju - follow my team.

Upozorenje je za navijače da ne mogu kupiti samo kartu za finale, uvjet je da uzmu i za polufinale. Ukoliko pak žele biti na obje utakmice najbolje je da idu na varijantu “slijedi svoju momčad”. UEFA nije objavila koliko iznosi hrvatski kontingent za pojedini susret. Neslužbene informacije govore oko deset tisuća karata, no kad dobije prijave i vidi koliko je iz koje države zainteresiranih definitivno će odlučiti.

Kod ulaska na UEFA-inu stranicu fanovima Vatrenih bolje je prijaviti se kao navijač, a ne kao generalna publika jer bude li previše kandidata obavit će se ždrijeb, a što se tiče “običnih gledatelja” bit će sigurno jako veliko zanimanje Nizozemaca. Cijene su od 20 do 120 eura i za polufinale i za finale, a za ogled Španjolske i Italije su jeftinije. Od 20 do 90 eura. Ne očekuje se toliko zanimanje. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a tko je dobio primit će obavijest nakon 23. ožujka.

Prije Lige nacija Vatreni igraju kvalifikacije za Euro. Za zapadnu i istočnu tribinu Poljuda za dvoboja s Walesom 25. ožujka ovog časa više nema karata, ima ih samo za Sjever. No, kako su određeni kontingenti rezervirani za pojedine navijačke udruge ili za sam HNS, ako do 15. ožujka ne budu sve plaćene, naći će se u slobodnoj prodaji. Tako nije isključeno da se pojavi još nešto karata.

Vatreni 28. ožujka gostuju u turskoj Bursi. Tamošnji savez još nije pustio ulaznice u prodaju, očekuje se to ovih dana, a ići će preko HNS-a, Najave su da oni koji organiziraju put ne moraju voditi brigu jer bit će ih dovoljno. Zanimanje očito nije veliko. Što se Hrvata tiče.

POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Sram me je ovoga što se događa u Dinamu! Bit će posljedica, ali za te ljude ovo je očito samo igra". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao sva događanja na Skupštini Dinama u podcastu ‘VAR soba‘. Sve ostalo o komešanjima u Dinamu, o tome što bi Dario Šimić mogao promijeniti u Maksimiru i koji mu je klub uzor, kao i najavu cijelog 25. kola SuperSport HNL pogledajte u novom izdanju podcasta posvećenog hrvatskom nogometu:

Linker
20. travanj 2024 11:18