Na Opus Areni i u Beogradu bio je još na štakama, sada je objavio i prve fotke bez njih

 TOM DUBRAVEC Cropix
SJAJNE VIJESTI

FOTO: Čudesni oporavak Ivana Perišića nakon posjeta Beogradu? Ovo će oduševiti i navijače Hajduka

Hrvatski reprezentativac od teške se ozljede križnog ligamenta oporavlja nevjerojatnom brzinom
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 01. studeni 2023. 09:31

Ivan Perišić teško je ozlijedio koljeno na treningu Tottenhama 20. rujna, a sada je jasno da njegov oporavak ide brže od očekivanja.

Nije tajna da je hrvatski reprezentativac prava ‘zvijer‘, tjelesno je uvijek bio besprijekorno spreman jer tom segmentu svoje karijere pridaje veliku pažnju i čini se da mu baš to pomaže u rehabilitaciji.

Perišić je prije nekoliko dana viđen na košarkaškom derbiju Crvene zvezde i Partizana u Beogradu, a sad je na Instagramu objavio fotografije koje svjedoče o njegovom brzom oporavku od teške ozljede.

image

Ivan Perišić

SCREENSHOT/INSTAGRAM

Naime, u kratkom roku nakon teške i komplicirane operacije prednjih križnih ligamenata desnoga koljena, Perja već hoda bez štaka i trenira teško ozlijeđenu nogu.

Hrvatski reprezentativac oporavlja se uz pomoć kondicijskog trenera Andreja Milutinovića, a prosječno za potpuni oporavak nakon takvog zahvata treba oko devet mjeseci.

image

Ivan Perišić

SCREENSHOT/INSTAGRAM

Naravno, postoje i iznimke, neki se sportaši vrate i ranije, čak i za manje od šest mjeseci. Naravno, nezahvalno je prognozirati kad bi se Perišić mogao vratiti na travnjak, iako navijači Hajduka željno čekaju taj trenutak.

Kako su Sportske novosti ekskluzivno objavile 25. rujna, splitski je klub u sklopu transfera Luke Vuškovića u Tottenham dogovorio i dolazak Ivana Perišića već u zimskom prijelaznom roku.

Prve su prognoze govorile kako bi se Perišić nogometu mogao vratiti u posljednjem mjesecu ovogodišnje HNL sezone, odnosno u svibnju, dok bi se u najoptimističnijem scenariju na travnjak vratio već u ožujku.

Perišićev oporavak s velikim zanimanjem prati i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. U listopadu se vidjelo koliko krilni napadač iz Omiša nedostaje Vatrenima...

Linker
23. srpanj 2024 06:08