Tom Dubravec/ CROPIX
DOBRO JUTRO

FOTO: POSPANI VATRENI DOŽIVJELI 'ŠOK' NA POČETKU PRVOG TRENINGA NAKON NIGERIJE Pogledajte komičnu situaciju zbog koje su se Dalić i ekipa dali u bijeg

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2018. 22:37

Nakon što su u Kalinjingradu s 2:0 svladali Nigeriju i na najbolji način otvorili Svjetsko prvenstvo u Rusiji, hrvatski reprezentativci vratili su se u svoju bazu u Iličevu i ubrzo odradili novi trening na Roščino Areni.

Reprezentacija je odmah nakon utakmice u Kalinjingradu krenula na put čarterom, no u kamp u Iličevu stigla je tek u šest sati ujutro. Tako su igrači izgubili cijelu noć. I u Francuskoj 1998. putoval su "u bazu" poslije svake utakmice, no to je sigurno naporno.

VIDEO: Nikola Lipovac

- Stigli smo u šest, pa spavali do podneva. Druga varijanta je bila da prenoćimo tamo, međutim nakon susreta igrači ne mogu spavati, eventualno bi uhvatili dva-tri sata sna, pa bi morali na avion. Zato sam izabrao ovu varijantu, razgovarajući o tome s bivšim izbornicima - kazao je Zlatko Dalić.

VIDEO: Nikola Lipovac

U popodnevnim satima je došlo vrijeme za trening, a na samom startu s njim je stiglo i neplanirano tuširanje. Naime, čim su Vatreni istrčali na travnjak, uključile su se prskalice i razbudile pomalo pospane igrače koji su se odmah dali u bijeg. Neki su se u toj situaciji uspjeli spasiti, no dobar dio njih je ipak 'stradao'.

Linker
28. travanj 2024 12:04