CROPIX
VATRENI NA TRI LAVA

FOTO: PRVI TRENING U MAKSIMIRU POTVRDIO PROBLEME Izbornik Dalić će protiv Engleza izvesti drugačiji sastav nego što je planirao: Evo tko je otpao!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. listopad 2018. 22:29

Marcelo Brozović pojavio se u Zagrebu i pogledao trening u Maksimiru, no veznjak Intera, koji ima istegnuće mišića, vraća se u Milano. Osim na njega, izbornik za Englesku neće računati ni na Šimu Vrsaljka iz istog kluba.

- Ni s kime neću riskirati, igrat će zdravi - kazao nam je Dalić.

- Vrsaljko nije igrao mjesec dana, u nedjelju je odradio utakmicu, ali nakon nje je imao reakciju na koljenu - dodao je izbornik.

Zadraninu je nateklo koljeno i očito njegove muke nisu minule. Kako se radi o stražnjem križnom ligamentu, pitanje je i kad će. Odluka je na njemu i liječnicima, hoće li izbjeći operaciju koja bi ga na više mjeseci udaljila s terena ili će joj se podvrgnuti.

Osim dvojice interovaca, po vijestima od ponedjeljka, teško je očekivati da će igrati i Borna Barišić. On definitivno nema sreće, kad je trebao zaigrati kod Ante Čačića bio je ozlijeđen, sad mu je Dalić namjeravao dati novu šansu, utakmica s Engleskom bila bi za njega veliki izazov, ali...

- Na posljednjem treningu u Glasgow Rangersu, u subotu, kod posljednjeg šuta, a vježbali su slobodnjake, osjetio je mišić - otkrio je izbornik.

Kako se radi o rupturi, i prije nego se pojavio u Zagrebu, Dalić je kazao da na njega vjerojatno neće moći računati. U utorak bi se trebalo znati više i što će biti s Lovrom Kalinićem kojeg muči tetiva. Već duže, ali je u nedjelju morao izaći iz igre.

Na listi pacijenata kod profesora Borisa Nemeca je i Ivan Santini, zbog poderotine na nozi. On će dva dana raditi u fitnessu, ali potom bi trebao u puni pogon. Kandidira vjerojatno za Englesku, još sigurnije za Jordan.

Linker
01. svibanj 2024 09:06