Marko Pašalić (lijevo) i Mario Šubarić

 Screenshot: Instagram
NISU MU VJEROVALI

FOTO: Velika nada HR nogometa nedavno je radila na baušteli, ovo je dokaz! ‘Da ne bi rekli da nismo...‘

‘Našao bih se s prijateljima u 8:30 na kavi, popili bismo kavu i onda bi radio od 9 do 17 sati...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2021. 09:45

Marco Pašalić donedavno je za nogometnu hrvatsku bio potpuni anonimac, a danas je jedna od nada našeg nogometa. 21-godišnji napadač nedavno je debtirao za prvu momčad Borussije Dortmund, i to protiv Bayerna u Superkupu, i odjednom postao obećavajuća priča hrvatskog nogometa.

Ubrzo je uslijedio poziv Igora Bišćana u mladu, zvjezdanu U-21 reprezentaciju, ali nažalost, ozljeda ga je zaustavila u trenutku kad mu je sve u karijeri krenulo baš kako je sanjao. Još uvijek se nije vratio na teren, ali je zato oduševio objavom na Instagramu u kojoj dokazuje kako je prije samo nekoliko godina radio na - baušteli.

Naime, Pašalić je u nedavnom intervjuu za Socrates Magazin otkrio kako je 2018. godine radio na baušteli, i tada mu vjerojatno mnogi nisu povjerovali. Kako bi otklonio sve sumnje, objavio je selfie s prijateljem Mariom Šubarićem, također mladim hrvatskim nogometašem koji sada igra za Augsburg.

image
Screenshot: Instagram

''Našao bih se s prijateljima u 8:30 na kavi, popili bismo kavu i onda bi radio od 9 do 17 sati na baušteli. Nakon toga bi sjeo na autobus i otišao na trening'', izjavio je Pašalić.

Inače, prvi poziv u hrvatsku reprezentaciju dobio je prije više od četiri godine, tada je i nastupio u dresu Vatrenih, a nakon poduže pauze ponovno je u prvom planu, sada Igora Bišćana, a uskoro možda i Zlatka Dalića.

image

Marco Pasalić

RALF IBING Dpa Picture-alliance Via Afp

Linker
06. ožujak 2024 18:16