Instagram (Dejan Lovren)
ROĐENDAN VATRENOG

Gost iznenađenja upao na Lovrenov party: ‘Žena i on pali su na guzicu, na kraju smo završili u bazenu‘

‘Mislim da mu je to mlađi brat namjestio. Nije bilo lako održati da ostane tajnom‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. srpanj 2021. 08:07

Dejan Lovren danas 5. srpnja puni 32 godine, a rođendan je proslavio u petak u svojem hotelu Joel u Novalji. Okupio je obitelj, rodbinu, menadžere i prijatelje, a kao gost iznenađenja pojavio se Mladen Grdović.

- Dejan nije znao mu je pripremljeno iznenađenje, došao sam iza “kantuna“ i počeo pjevati: “Evo mene moji ljudi…“ On i supruga pali su na guzicu - ispričao nam je Grdović kako je ugodno šokirao hrvatskog reprezentativca.

Svirali do ponoći

- U osam su počeli svirati tamburaši, moji su se sakrili sa strane kod bazena, a onda su istrčali na scenu. Pjevao sam i slavonske, ličke i bosanske pjesme. Bilo je sjajno, ali nije dugo trajalo. Nije to bila velika fešta zbog Covid propisa, ne znam je li se okupilo 40 ljudi, a završila je do ponoći, jer je dotad imao dozvolu. Na kraju smo Dejan i ja završili u bazenu, ali tada je muzika već stala - smije se čuvena legenda hrvatske zabavne glazbe koja odavno ima prijateljske odnose s nizom Vatrenih, prije svega kapetanom Lukom Modrićem.

image
DUJE KLARIC/CROPIX

Kako je došlo do toga da se pojavite kao iznenađenje, bez znanja slavljenika, pitali smo ga?

- Mislim da mu je to mlađi brat namjestio. Nije bilo lako održati da ostane tajnom. Kako bismo uspjeli, sakrio sam se u drugom novaljskom hotelu Loža, mislio da sam tamo na sigurnom, no kad smo prolazio ulicom ljudi su me dozivali: “Mladene, Mladene…“. Ne možeš se ni sakriti kako želiš, ali eto Dejan srećom nije doznao.

Brat je Davor, nogometaš Düsseldorfa.

- Bila je lijepa, domaća atmosfera, posebno su se raspjevale Dejanova supruga Anita i punica.

Koja je Dejanu omiljena pjesma?

- Sve za ljubav što triba je žena, čovik i more… Bilo je to veselo i otmjeno druženje - konstatirao je Grdović.

Svratio i Dalić

Grdović je bio gost Vatrenih u Rusiji, kad ih je zabavljao nakon pobjede nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva. U Kopenhagen nije išao, a tu je ovaj put bio kraj naše reprezentacije. Lovren već neko vrijeme slavi rođendan u Novalji, znali su nazočiti i neki drugi Vatreni, ovaj put svatko je išao svojim putem. Lovren se mora vratiti u Rusiju, jer kreću mu obveze u Zenitu.

- Lovren me nekoliko puta zvao, ali nisam mogao doći. Nisam imao vremena, onda se dogodila i ta ružna korona. Sad se dogodilo da mi je odgovaralo jer bio sam slobodan, sljedeći angažman imam na splitskom festivalu.

image
ROBERT FAJT/CROPIX

Navratio je i izbornik koji ima kuću u Novalji.

- Kratko je svratio Zlatko Dalić, možda na pet minuta i potom je otišao na brod s obitelji jer mora se odmoriti i razbistriti glavu. Djeluje mi da osjeća veliki pritisak. Drugih reprezentativaca nije bilo. Luka je također na brodu, uglavnom plovi po Kornatima sa suprugom i djecom, kad se malo odmori otići ću do njega. Kao i svake godine.

Grdović, koji je i sam nekad bio sportaš, kormilar u čamcu i nikad nije prežalio što nije išao na Olimpijske igre, prati nogomet:

- Izgubili smo tešku utakmicu sa Španjolskom, međutim naša reprezentacija je pobjednička i bit će još veselja i velikih rezultata - zaključio je.

Lovren je na Euru igrao dvije utakmice, Englesku je preskočio zbog ozljede, a protiv Češke i Škotske dobio po jedan žuti karton zbog čega nije imao mogućnost nastupa sa Španjolskom u osmini finala. Ljeto u Hrvatskoj ovaj mu je put doista kratko...

Linker
20. travanj 2024 13:28