Marijan Kustić

 DAMIR KRAJAC Cropix
SLIJEDE RAZGOVORI

HNS pred velikom odlukom: Je li ovo bila glavna tema team buildinga u Egiptu?

Hrvatska od završnice Lige nacija niti jednu utakmicu nije odigrala u kompletnom sastavu
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 27. ožujak 2024. 06:31

Hrvatska reprezentacija utakmicom s Egiptom završila je kratku turneju u Africi. U Kairo je sletjela u četvrtak, a u Zagreb se vraća u srijedu letom u 10 sati. S Vatrenima su u Egiptu bili i čelnici i djelatnici te prijatelji HNS-a. Delegaciju je predvodio predsjednik Marijan Kustić.

Bio je to za sve njih team building, ne samo momčad nego i za Izvršni odbor, koji će morati donijeti neke odluke, među ostalima i kako će biti ustrojena sudačka organizacija i tko će je voditi. Iako se radilo o reprezentativnoj akciji, pretpostavljamo da su glavne bile HNL klupske teme.

Hoće li u lipnju svi Vatreni biti na broju?

Hoće li svi ozlijeđeni biti spremni do početka priprema za Euro? Izbornik Zlatko Dalić u Egipat nije vodio ozlijeđene i bolesne Perišića, J. Šutala, Baturinu, L. Sučića i Budimira, već duže nije imao u kadru Oršića, a zbog lakših ozljeda ogled s Egiptom preskočili su Erlić i Ivanušec.

To je popriličan broj igrača, a slični problemi dugo muče Vatrene, koji od završnice Lige nacija u Rotterdamu niti jednu utakmicu nisu odigrali u kompletnom sastavu. Većina nema teže ozljede, a oni koji su ih imali u procesu su oporavka. Izbornik i stožer očekuju da će napokon početkom lipnja sve imati na okupu, bez izostanaka i problema. Osim što kod nekih može biti pitanje svježine nakon duge sezone, a kod pojedinih forme...

Linker
27. ožujak 2024 06:31