Damir Kreilach
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
ŽELI POZIV MEĐU VATRENE

Hoće li Dalić primijetiti veterana koji sanja debi? ‘Mislim da sam zaslužio biti u krugu reprezentacije‘

Iskusni veznjak u odličnoj je formi, a priznaje i da nikada nije prestao sanjati poziv među Vatrene
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2021. 15:10

Hrvatski nogometaš Damir Kreilach je pet godina igrao za Rijeku u kojoj je bio i kapetan, a onda je još 2013. godine otišao u Union Berlin iz kojeg je 2018. prešao u američku ligu MLS gdje već tri sezone igra za Real Salt Lake.

U klubu ga obožavaju, a igra i u fantastičnoj formi. Ukupno je u 120 utakmica zabio 43 gola i upisao 15 asistencija, a u zadnje četiri je zabio četiri gola. Iskusni 31-godišnji veznjak je u razgovoru za HRT otvorio dušu i priznao kako se nada pozivu izbornika Zlatka Dalića.

"Nikad neću prestati sanjati o tome, dok go budem profesionalno igrao. Godine su za mene tek broj. Nikad se nisam osjećao bolje, a to pokazuje i ova sezona. Teško mi je reći gdje mogu dati najbolje za reprezentaciju. Nekad to procjene stručni ljudi. Volio bih ispuniti sad i zaigrati za Hrvatsku", rekao je Kreilach pa dodao:

"To je jedan nedosanjani san, ali kažem, dok igram vjerujem da će se jednog dana to i dogoditi. Iskreno, mislim da sam igrama i konstantom u zadnjih pet, šest godina zaslužio biti u krugu reprezentacije, ali nisam taj koji će se nametati preko medija. Teren je jedino mjerilo. Doduše, trenutno, ali i proteklih godina moje brojke govore dosta o tome. Hrvatska ima odličnog izbornika Zlatka Dalića koji sa suradnicima odlučuje tko je dovoljno dobar za reprezentaciju", zaključio je Kreilach.

Linker
28. travanj 2024 01:32