RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
SN EKSKLUZIVNO DOZNAJU

Hrvatska je izgubila velikog talenta! Sosa razgovarao i s Dalićem: ‘Nije bilo nagovaranja‘

‘Vjerojatno bih dobio jednog dana poziv, ali ja više nisam želio čekati‘
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. svibanj 2021. 12:13

Gotovo je, Borna Sosa izabrao je Njemačku! Mladi (23) lijevi bek javio se iz Stuttgarta i potvrdio da će u budućnosti biti njemački reprezentativac.

- Čuo sam se sa Zlatkom Dalićem i izvijestio ga da sam izabrao Njemačku. Nije bilo nekog nagovaranja ni obećavanja, rekao je da je to moj izbor, da imam pravo na njega i to je to - rekao nam je Borna Sosa.

- Zlatko Dalić ima pravo na svoj izbor, ništa je ne kažem niti kažem da ovaj ili onaj nije trebao dobiti poziv prije mene. Ali, ja još nisam dobio poziv u A reprezentaciju, a premda bih ga u budućnosti vjerojatno dobio, nisam želio dugo čekati. Nijemci su bili vrlo korektni, jako su me željeli, svi su sad ovdje u klubu najsretniji što sam izabrao njih, brzo sam dobio putovnicu, iznijeli su mi planove za budućnost i ovako sam odlučio.

image
TOM WELLER Dpa Picture-alliance Via Afp

Nije, naravno, dobio nikakva jamstva da će igrati već na Euru.
- Nitko mi ne može reći da ću igrati na Euru, čak i ako budem na popisu za Euro, tko zna hoću li tamo igrati. Ali, ovo je priča za idućih 10, 12 godina, ako neću igrati sad na Euru, igrat ću nakon njega - rekao nam je kratko Sosa.

Linker
12. travanj 2024 15:52