Mile Škorić
 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
DALIĆEV IZBOR

Hrvatska ostala bez jednog igrača za EURO, no ima rješenje: ‘Spreman sam, znao sam da sam ja alternativa‘

‘Lovren, Vida, Ćaleta-Car su odlični igrači i puni iskustva. Neće biti problema‘, kaže Škorić.
Piše: HinaObjavljeno: 26. svibanj 2021. 17:15

Kapetan Osijeka stoper Mile Škorić, koji je u Rovinju na pripremama reprezentacije, izjavio je u srijedu da je uvijek spreman uskočiti, te da s obranom neće biti problema.

"Znao sam i prije da sam ja alternativa, a Uremoviću želim brzi oporavak. Ja sam uvijek spreman uskočiti ako treba. Volim biti u reprezentaciji i želim biti što duže. Trenutno nismo kompletni, ali ubrzo ćemo se svi skupiti i svi smo sretni i zadovoljni što smo ovdje", istaknuo je Škorić, te dodao: "Travnjak je fantastičan. Tu sam bio s Osijekom na pripremama, a sada je još bolji".

"Iako je sezona bila naporna ostalo je svježine, u dobrom sam stanju, a vidim da su i ostali zdravi i spremni. Osjećaj je fantastičan, kao i uvijek kada se okuplja reprezentacija. Nema ljepšeg osjećaja negoli igrati za reprezentaciju", rekao je Škorić.

On je uvjeren u kvalitetu obrambenih igrača i ističe:

"Lovren, Vida, Ćaleta-Car su odlični igrači i puni iskustva. Neće biti problema s obranom, u to sam siguran. Imam dobar predosjećaj. Neće biti lako, na Europskom prvenstvu nema lakih utakmica, ali vjerujem u nas, igrače i stručni stožer, i vjerujem da možemo jako daleko".

Linker
17. svibanj 2024 13:50