Dragan Skočić

 DAMIR KRAJAC Cropix
PRVI DOJMOVI

Hrvatska rutinski slavila, izbornik nezadovoljan: ‘Ušli smo u neku dinamiku koja nam nije trebala‘

‘Ne sviđaju mi se dijelovi gdje smo bili nesigurni, sami sebe dovedemo do nekih neželjenih situacija‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. ožujak 2024. 21:35

Hrvatska je rutinski, s 3:0 pobijedila Andoru. Nakon utakmice izbornik mlade vrste Dragan Skočić je rekao:

- Andora je u pet utakmica kvalifikacija igrala ‘gusto‘s svojim protivnicima, Grci su ovdje jedva pobijedili. S nekim dijelovima utakmice sam zadovoljan, s nekima nisam. Ušli smo u neku dinamiku koja nam nije trebala. Ne sviđaju mi se dijelovi gdje smo bili nesigurni, nedostajalo je više posjeda, sami sebe dovedemo do nekih neželjenih situacija, više mirnoće ne bi falilo. Važno je da smo Hodžu, koji je imao kartone, sačuvali za sljedeću utakmicu. Sad ćemo analizirati Portugal i dobro se pripremiti za njih.

Hrvatski napadač, strijelac jednog pogotka Marin Ljubičić je kazao:

- Budimo realni, došli smo ovdje kao favoriti. Brzo smo zabili, odlično ušli u utakmicu. Prvo je pao autogol, onda smo nakon toga brzo zabili drugi. Željeli smo nakon Andore imati tri boda na kontu, to se i dogodilo. Nakon toga smo odigrali mirnu utakmicu, zabili i treći pogodak i zasluženo uvjerljivo pobijedili.

Ovo mu je četvrta utakmica zaredom u kojoj Ljubičić zabija za Hrvatsku.

- Super osjećaj, pomogao sam momčadi na način kako to trebam. Volim zabijati, volim asistirati, ali najbitnije jest da mi pobjeđujemo i da se plasiramo na Europsko prvenstvo - zaključio je Ljubičić.

Linker
28. travanj 2024 14:14