Clive Mason/Getty Images
KALVARIJA

Hrvatski heroj iz Rusije operiran i treći put u zadnjih šest mjeseci: ‘Sada je valjda dosta pehova...‘

Sve što se događalo je posljedica te infekcije koja je napravila kaos, rekao je za SN
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 09. listopad 2020. 20:35

U četvrtak je u klinici u Madridu Šime Vrsaljko podvrgnut kraćem artroskopskom zahvatu lijevog koljena! Iznenadna odluka da se reprezentativac Atletica opet operira plod je lociranja ključnog problema zašto je imao stalne bolove...

- Vratio sam se danas kući, nakon noći provedene u klinici i sve je u najboljem redu - kazao nam je Vrsaljko u petak predvečer - iako može zvučati otrcano, jer mi je to sada već treći artroskopski zahvat od travnja, ovaj put doista smo svi uvjereni, liječnici i ja, da je dosta pehova. Imao sam stalne bolove iako sam radio maksimalno - rekao je Vrsaljko i nastavlja:

image
AFP

- Ustanovljeno je da je to od izrasline koja je nastala nakon teške infekcije koju sam imao ljetos poslije prve artroskopije. Sve što se događalo je posljedica te infekcije koja je napravila kaos, srećom ne sa najtežim posljedicama za moje koljeno. Liječnik je to odstranio i kazao da je usput pogledao operirano koljeno i ligamente i da je stanje izvanredno. Zato poručujem da se od prosinca vraćam u punoj snazi! - optimistično je zaključio Vrsaljko, koji od ponedjeljka kreće sa lakšim treninzima i oporavkom. Po liječnicima biti će spreman za puni napor unutar 45 dana.

Linker
26. travanj 2024 15:42