JOHN THYS Afp
ALARMANTAN RAZVOJ SITUACIJE

I kapetan Škotske mora propustiti Hrvatsku!? Evo što je napravio nakon objave o zarazi u reprezentaciji

Objava škotskog kapetana nestala je nedugo nakon što se proširila vijest o Gilmouru
Piše: SNObjavljeno: 21. lipanj 2021. 16:04

Samo dan uoči susreta s Hrvatskom škotski izbornik Steve Clarke ostao je bez Billyja Gilmoura, veznjaka Chelseaja i svog najboljeg pojedinca iz utakmice s Englezima.

Gilmour je, podsjetimo, pozitivan na COVID-19. Simptome navodno nema, ali propustit će Vatrene i 10 dana provesti u izolaciji.

Epidemiolozi su ustvrdili, kako je objavio škotski savez, da nijedan drugi reprezentativac Škotske nije bio blizak kontakt Gilmouru te samim time kod ostalih ne postoje prepreke za nastup.

image
Che Adams, Andrew Robertson, Lyndon Dykes i Billy Gilmour
FACUNDO ARRIZABALAGA Afp

No, medijskim prostorom brzo se prošila jedna priča koja dokazuje da to možda i nije istina.

Naime, kapetan škotske reprezentacija i lijevi bek Liverpoola Andy Robertson sinoć je objavio Instagram Story na kojem se vidjelo kako igra stolni tenis u društvu zaraženog Gilmoura. Danas ta objava, očekivano, ne postoji. Obično se 'Storyji' nakon objave zadržavaju 24 sata na profilima korisnika Instagrama, no Robertson je taj sporni video izbrisao, pretpostavljamo, zbog straha od izolacije koja bi značila da će i on propustiti sudar s Hrvatskom.

U društvu Robertsona i Gilmoura je, prema pisanjima Daily Maila, bio i veznjak John McGinn.

Spomenimo i da su Škoti odradili još jedno testiranje u ponedjeljak i da je preostalih 25 igrača na istom bilo negativno.

Linker
16. travanj 2024 06:58