Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
U NOVIM ULOGAMA

IGOR BIŠĆAN KOMPLETIRAO STRUČNI STOŽER Novom izborniku mlade reprezentacije priključio se nekadašnji suigrač i legenda Dinama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2019. 14:08

Novi izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan dodatno je pojačao svoj stručni stožer.

Nakon što je objavio popis igrača za predstojeću prijateljsku utakmicu s Mađarskom (11.listopada) te onu kvalifikacijsku protiv San Marina (14. listopada), Bišćan je ujedno kompletirao i stručni stožer.

Još je od ranije poznato da će mu pomoćnici, kao i u Rijeci, biti Ante Tomić i Renato Pilipović te Vedran Naglić koji je u ulozi trenera za kondicijsku pripremu, a sada je Novi List javio da će Bišćanu kao volonter pomagati i nekadašnji suigrač iz Dinama Mihael Mikić.

Zagreb, 141217.
HNK.
Prezentacija otkupljenih prava na emitiranje UEFA Lige prvaka u sezonama od 2018. do 2021 od strane Vipneta. Liga prvaka ce se emitirati na novim programima u sklopu Vip i B.net tv-a.
Na fotografiji: Igor Biscan i Mihael Mikic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

- Zahvaljujem rukovodstvu HNS-a na povjerenju i želji koju su pokazali da preuzmem ovu dužnost. Hrvatska je nepresušni izvor velikih talenata i zato se radujem ovom izazovu. Imamo jako dobru generaciju koja može izboriti plasman na Euro, a u njoj sigurno ima igrača za A reprezentaciju. Zajedno sa svojim stožerom, uložit ću maksimum truda da ostvarimo visoke ciljeve - izjavio je još prije dva dana na predstavljanju novi izbornik mlade reprezentacije.

Bišćanov popis reprezentativaca

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić

Braniči: Borna Sosa, Domagoj Bradarić, Branimir Kalaica, Vinko Soldo, Boško Šutalo, Matko Zirdum, Marin Šverko

Veznjaci: Luka Ivanušec, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Luka Hujber, Darko Nejašmić, Ivan Lepinjica, Mihael Žaper, Neven Đurasek

Napadači: Sandro Kulenović, Mario Ćuže, Antonio Marin, Ivan Dolček, Dario Vizinger

Pretpozivi: Ivan Posavec, Borna Bogojević

Linker
01. svibanj 2024 11:23