Tom Dubravec / CROPIX
OSTAJU NA OKUPU

IZ HNS-A STIGLA KONAČNA POTVRDA VELIKOG NASTAVKA SURADNJE Dalićevi ljudi od povjerenja potpisuju novi ugovor i s Vatrenima ostaju do Eura 2020. godine

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 02. rujan 2018. 12:08

Zlatko Dalić u ponedjeljak okuplja reprezentaciju za utakmice s Portugalom i Španjolskom, a s njim nastavljaju i suradnici iz stručnog stožera. Ivici Oliću i Draženu Ladiću krajem Svjetskog prvenstva istekao je ugovor o djelu za HNS koji su imali za tu akciju, no potpisat će novi, kao i Dalić, do Eura 2020. godine.

- Sastav stožera ovisi isključivo o izborniku, stožer nije tema, on je uvijek bio izbor glavnog trenera. Što je i logično. Olić i Ladić potpisat će ugovor o djelu, kao što, uostalom, rade svi treneri kod nas jer su oni samostalna djelatnost - kazao nam je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović, naravno, bez brojki, odnosno informacija o tome koliko će zarađivati jer je u HNS-u to poslovna tajna.

- Ostanak Dalić nije bio upitan ni sekunde, dobre vibracije od Svjetskog prvenstva nastavljaju se, i dalje idemo svi zajedno, izuzev nekih igrača, čije odluke o oproštaju prihvaćamo s velikim poštovanjem i skidamo im kapu za sve što su dali. Ipak, 90 posto ekipe ostaje i to veseli, a šansu će dobiti i neka druga imena. Kroz Ligu nacija odlično ćemo se spremiti za Euro - konstatirao je Vrbanović.

Linker
18. svibanj 2024 23:46