Foto: Boris Kovacev / CROPIX
HRABRO PO RUSIJU

IZBORNIK ANTE ČAČIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA UOČI DVIJE NAJVAŽNIJE UTAKMICE, ALI NE OČAJAVA 'Tko god igra, cilj ostaje isti, sve je jasno'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. rujan 2017. 17:42

Ante Čačić navikao je dobivati loše vijesti s klupskih nastupa. Sad zna da s Finskom i Ukrajinom, uz Ćorluku i Pjacu, neće imati Kovačića i gotovo sigurno Subašića.

- Svaki put pred novu akciju imamo novoozlijeđene igrače. Ne možemo ništa promijeniti. Žao mi je, nadam se da će se što prije oporaviti, kad je u pitanju Subašić vidjet ćemo što će se događati u sljedećih deset dana. Tada ćemo znati. Faktički prozivka je u ponedjeljak, 2. listopada - kazao nam je Čačić.

Kovačić neće moći, a za Subašića se još nadate?

- Kovačić je definitivno otpao, tako mi je rekao liječnik, a za Subašića ćemo vidjeti.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 14:  Danijel Subasic of AS Monaco celebrates after his side scored their second goal during the UEFA Champions League match between Tottenham Hotspur FC and AS Monaco FC at Wembley Stadium on September 14, 2016 in London, England.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)
Clive Rose/Getty Images

Niste ga prekrižili?

- Nisam, ali to više nije u mojim rukama, zna se da je to u domeni liječnika i ostalih koji rade na oporavku igrača. U kontaktu smo, ali ništa novo ne mogu reći.

Tko god igra, cilj je isti.

- Jasno, cilj je isti, sve je jasno - zaključio je Čačić.

Nakon ozljede Matea Kovačića koji je doživio rapturu mišića potkoljenice koja će ga s terena udaljiti oko dva mjeseca, Čačić je tako ostao i bez prvog vratara koji je ozlijedio gležanj te će morati pauzirati dva do tri tjedna.

Linker
02. svibanj 2024 00:14