Action Images via Reuters
OPERACIJA EURO 2020.

IZBORNIK ZLATKO DALIĆ OBJAVIO POPIS ZA MAĐARSKU I WALES! U REPREZENTACIJU SE VRATIO IVAN RAKITIĆ Pretpoziv dvojici hajdukovaca i Dinamovom dragulju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2019. 13:49

Bliži se listopad u kojem želimo vidjeti Hrvatsku koja se plasirala na Euro. Dvije pobjede to garantiraju. Rivali su Mađarska u Splitu 10. listopada i Wales u Cardiffu tri dana kasnije. Vatreni su u ulozi favorita i odlučuju sami o sebi.

Izbornik Zlatko Dalić za tu je prigodu objavio popis reprezentativaca na kojem nema previše iznenađenja. U momčad se tako vratio veznjak Barcelone Ivan Rakitić kojeg nije bilo u posljednje dvije akcije, a valja istaknuti kako je i pretpoziv po prvi put dobio Dinamov stoper Dino Perić.

Osim modrog dragulja pretpozive su još dobili Marko Rog, Filip Bradarić i Mijo Caktaš. Vatreni se okupljaju u ponedjeljak, 7. listopada u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani, a prva dva dana u ponedjeljak i utorak trenirat će u Omišu. Na ušću Cetine uložili su 100.000 kuna u uređenje travnjaka koji je sada kao tepih. U srijedu, dan prije ogleda, Vatreni će iskušati teren Poljuda.

POPIS REPREZENTATIVACA:

Vratari: Dominik Livaković (Dinamo), Lovre Kalinić (Aston Villa), Simon Sluga (Luton Town)

Braniči: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Augsburg), Borna Barišić (Rangers), Matej Mitrović (Club Brugge), Dario Melnjak (Rizespor), Mile Škorić (Osijek), Karlo Bartolec (Kobenhavn)

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (CSKA Moskva)

Napadači: Ivan Perišić (Bayern), Ante Rebić (Milan), Bruno Petković (Dinamo), Josip Brekalo (Wolfsburg), Mislav Oršić (Dinamo)

Pretpozivi: Marko Rog (Cagliari), Dino Perić (Dinamo), Filip Bradarić (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk)

Linker
25. travanj 2024 10:18