Luka Modrić, Ivica Olić, Dražen Ladić i Zlatko Dalić
 TOM DUBRAVEC/CROPIX
NIŠTA OD LEGENDE

‘Ja uz Vedrana Ćorluku i Zlatka Dalića? Realno, bit će to jako teško izvedivo! Ovo je glavni razlog...‘

‘Trebam čuti što će mi reći u klubu, a onda ću pričati s Dalićem. Sigurno ne mogu ostati do kraja‘
Piše: Davorin Olivari, SNObjavljeno: 18. svibanj 2021. 15:23

Objavili su to ruski mediji, pa onda prenijeli i brojni hrvatski: Ivica Olić vratit će se na svoju poziciju pomoćnika Zlatka Dalića samo za potrebe skorog Europskog prvenstva.

Sve su to lijepo Rusi sročili, ustvrdili su čak i da je trener CSKA zatražio službeno dopuštenje kluba, citirali su i neke klupske dužnosnike, kompletirali hrvatski stožer... Sve divno i krasno, osim jedne 'sitnice' - Ivica Olić se vjerojatno neće vratiti među Vatrene.

Potvrdio je to u razgovoru za Sportske novosti. Na pitanje hoće li on i Vedran Ćorluka sjediti uz Zlatka Dalića na Euru, bio je vrlo jasan:

- To će biti vrlo teško... Meni pripreme s CSKA startaju 16. lipnja, imam klupskih obveza. Tako da definitivno ne bih mogao biti kompletno vrijeme s reprezentacijom, a onda bi bilo komplicirano dolaziti i odlaziti u ovim vremenima dok još uvijek traje pandemija. Pričao sam s ljudima u klubu, ali nije to jednostavno. Realno, bit će jako teško vratiti se u stožer Vatrenih. Mogao bih do početka priprema CSKA, ali koliko bi to značilo reprezentaciji, stvarno ne znam.

Možda bih mogao ostati do prve utakmice s Engleskom, pa onda otići.. Vidjet ćemo, trebam još čuti što će mi kazati u klubu, a onda ću razgovarati s Dalićem. Definitivno ne mogu ostati do kraja s reprezentacijom jer moram biti na početku priprema. Već 24. srpnja starta rusko prvenstvo - kazao nam je Olić.

Cijeli razgovor sa Ivicom Olićem pročitajte u Sportskim novostima od srijede!

Linker
25. travanj 2024 03:08