Robert Jarni

 VLADO KOS Cropix
MLADA REPREZENTACIJA

Jarni ne može prežaliti poraz od Engleza: ‘Nema nikakvih kalkulacija. Pobijedimo ove dvije i idemo dalje‘

+Hrvatska je treća na ljestvici bez bodova, ispred nje su Švicarska na prvom mjestu i Engleska na drugom+
Piše: HinaObjavljeno: 20. svibanj 2023. 13:34

Moramo ići na pobjedu, izjavio je izbornik U-17 reprezentacije Robert Jarni uoči sutrašnjeg ogleda protiv Švicarske na Europskom prvenstvu u Mađarskoj.

"Švicarska je iznenadila Nizozemsku, pobijedili su 2-0. Jako su dobri, ali mi smo već pripremljeni, ali danas ćemo još ponoviti neke stvari i moramo ići na pobjedu", rekao je Jarni, dodajući da su sve reprezentacije u našoj skupini dobre.

Osvrnuvši se na poraz protiv Engleske, Jarni je rekao da je on prebolio taj poraz, ali da mu je žao igrača koji su dali sve do sebe.

"Žao mi je jer smo u u drugom poluvremenu imali više šansi nego oni, ali lopta nije ušla u gol i moramo se s tim pomiriti", kazao je.

Igrač Branko Pavić također kaže da su on i suigrači preboljeli poraz od Engleske i da sada svi iščekuju novu utakmicu.

"Na terenu ćemo pokazati pravu igru, nadam se da ćemo svi biti sto posto i dati sve za Hrvatsku. Očekujemo čvrstu utakmicu s puno duela. Vidjeli smo da Nizozemci igraju dosta u niskom bloku, igraju na kontre pa očekujemo to i protiv nas. Mislim da će to biti dobra utakmica, s puno šansi Samo trebamo biti odgovorni i disciplinirani", rekao je Pavić dodajući kako nitko u ekipi ne kalkulira.

"Nema nikakvih kalkulacija. Najbolje da pobijedimo ove dvije utakmice i da prođemo dalje", zaključio je na kraju.

Hrvatska je treća na ljestvici bez bodova, ispred nje su Švicarska na prvom mjestu i Engleska na drugom. Zadnja je Nizozemska.

Utakmice protiv Švicarske na rasporedu je u nedjelju i igra se u Debrecinu od 14,30 sati.

Linker
05. prosinac 2023 16:40