RANKO SUVAR Cropix
‘VRAĆAMO SE U VRH‘

Kramarić progovorio o Dinamu i otkrio gdje će igrati iduće sezone: ‘Bolje da to odmah kažem‘

"Kad igrač iz lige Petice dođe u Dinamo, prvo što vidi je nedostatak kvalitetne nogometne infrastrukture"
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 18. listopad 2024. 09:34

U Dinamovom miljeu zna se otvoriti pitanje hoće li se Andrej Kramarić jednog dana vratiti kao igrač u plavi dres. U prošlom intervju kazao nam je kako ne vjeruje u to, sad smo ga u velikom razgovoru za Sportske novosti pitali ostavlja li odškrinuta vrata. Bio je jasan da od toga neće biti ništa.

- U Dinamu kažu - imalo bi smisla, ali ja ću reći da to nema smisla. To nije dobro ni za koga. Zašto bi se igrač s 35 godina, koji više nema ni pravog motiva, vratio u Dinamo? Klubu trebaju mladi koje će afirmirati, a ne veterani. Samo bih zatvorio mjesto nekom talentu. Ne, to nema smisla. Bolje da sad to odmah iskreno i otvoreno kažem nego da se podgrijavaju neke lažne najave i priče. Osim toga, kad igrač iz lige Petice dođe u Dinamo, prvo što vidi je nedostatak kvalitetne nogometne infrastrukture - kazao je Kramarić.

Dio navijača Modrih neće biti sretan, vjerujemo da će većina shvatiti kako je to realnost. Andrej je dijete Dinama, ali zbog nekih koji su ga nekad vodili nije se u njemu afirmirao. To se vrijeme ne može vratiti...

image

Kramarić u dresu Dinama 2013.

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Hoffenheim u šest kola Bundeslige ima četiri boda. Andrej Kramarić nije zabrinut.

- Malo smo lošije krenuli, nedostajalo je i sreće, ali mislim da ćemo se kroz sljedeće utakmice vratiti tamo gdje smo bili. Dobro smo startali u Europskoj ligi, sigurno ćemo zbog toga izgubiti malo energije u prvenstvu, međutim mi smo O.K. Neće biti borbe za ostanak kao prije dvije godine.

Ugovor vam istječe sljedećeg ljeta, ali imate klauzulu po kojoj možete produžiti još jednu sezonu.

- Najvjerojatnije će se automatski produžiti ugovor za još godinu dana, a potom sezonu po sezonu - rekao je Kramarić koji je u ligama Petice zabio 121 gol, od toga 119 za Hoffenheim, a dva ranije za Leicester City.

Linker
18. listopad 2024 13:49