Kramarić i Rebić
 REUTERS/Maxim Shemetov / REUTERS
DETEKTIRAO PROBLEM

KRAMARIĆU JE JASNO ZAŠTO SE KOVAČ TOLIKO MUČI S BAYERNOM 'Nije mu lako biti trener malo većim imenima nego što su ona koja je imao u Frankfurtu'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 11. listopad 2018. 00:27

Jedna od uzdanica Zlatka Dalića, Andrej Kramarić u posljednje se vrijeme muči sa svojim Hoffenheimom koji ima tri poraza zaredom, dva u prvenstvu i jedan od Cityja u Ligi prvaka.

- Nije bajno. Osjete se neki problemi. Slično je bilo i prošle sezone, iako smo možda bodovno slabiji. Bilo je toliko ozljeda da sam se u nekim trenucima smijao.

Ironiji sudbine?

- Zaista. I kad je u pitanju reprezentacija, i pogotovo u Hoffenheimu. Ni jednu utakmicu nismo odigrali kompletni. Možda se skupimo u sljedećim tjednima.

SINSHEIM, GERMANY - MAY 12: Andrej Kramaric of Hoffenheim celebrates the first goal for his team during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and Borussia Dortmund at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on May 12, 2018 in Sinsheim, Germany. (Photo by Alexander Scheuber/Bongarts/Getty Images)
Alexander Scheuber/Bongarts/Getty Images

Puno je kritika na račun Nike Kovača.

- Mogu shvatiti što se događa. Nije mu lako biti trener malo većim imenima nego što su ona koja je imao u Frankfurtu. Mislim da to treba psihološki dosta dobro odraditi. Za mene je Kovač super trener, kod njega sam imao debi u reprezentaciji, mogu o njemu reći sve najljepše i najpozitivnije iako sam svjestan da mu nije lako. Želim mu svu sreću, da pobijedi u svim utakmicama dok ne dođe Hoffenheim.

Linker
04. svibanj 2024 07:57