CROPIX
NAJJAČE IZJAVE

'LJUDI, PA MI SMO DESET PUTA KVALITETNIJI OD GRČKE' 'Prema onome što sam čitao, očekivao sam da su Grci kao Troja i da ta Troja ne može pasti, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2017. 10:09

Mnogi su već prekrižili Grčku koja se provukla u dokvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, pa već u prvoj utakmici protiv Hrvatske na Maksimiru izgubilaa 4:1, jedan dio Vatrenih i nakon velike pobjede poziva na oprez uoči nedjeljne uzvratne utakmice u Grčkoj, a na svoj je način susret komentirao Dejan Lovren.

Stoper Hrvatske koji je susret odradio u paru s Domagojem Vidom tvrdi da je hrvatska reprezentacija deset puta kvalitetnija od Grčke.

"Jako bitna pobjeda, no imamo i drugo poluvrijeme tamo. Treba ih do kraja respektirati, neće se oni samo tako predati, ne bismo ni mi da smo u njihovoj poziciji. Zato ćemo odraditi kako treba. Jednostavno, bilo je prekrasno odigrati ovaj susret u Maksimiru, uživali smo svi, volio bih da je svaka takva utakmica na ovom stadionu, da je prelijepa atmosfera. Mislim da ćemo sada kroz ovo malo više poletjeti, vidimo da je cijela Hrvatska uz nas i to nam daje krila. Prema onome što sam čitao, očekivao sam da su Grci kao Troja i da ta Troja ne može pasti. Bio sam siguran, ali to nisam htio unaprijed govoriti, da će se dogoditi nešto takvo, da smo deset puta kvalitetnija ekipa od njih. Mogli smo i više zabiti da smo u nekim trenucima bili ozbiljniji, a što su oni imali šanse to smo si sami krivi zbog nekih kornera. Svi smo odradili fantastično", poručio je Lovren.

Linker
05. svibanj 2024 23:15