JURE MAKOVEC Afp
KOMEŠANJE I REAKCIJE

Ljutiti Jones nasrnuo na hrvatski tabor: ‘Hrvati su engleskim mladićima slomili srce. Noćna mora...‘

Mlada hrvatska reprezentacija je uspkros porazu izborila povijesni plasman u četvrtfinale
Piše: SNObjavljeno: 01. travanj 2021. 08:17

Zanimljive su bile reakcije engleskih medija dan nakon 2:1 pobjede njihove U21 reprezentacije protiv Hrvatske kojom su ostali bz četvrtfinala.

Nadala se engleska javnost da bi izabranici Aidyja Boothroyda mogli do četvrtfinala, ali golčina Domagoja Bradarića iz sudačke nadoknade uništila je sva njihova nadanja.

"Kakav okrutan rasplet. Sve što je nedostajalo u prošlim utakmicama sad su imali, ali onda je Bradarić u nadoknadi probio Ramsdalea. Noćna mora", piše Daily Mail.

"Mladi lavovi su mislili da su sve osigurali golovima Ezea i Jonesa jer je Portugal uvjerljivo vodio Švicarce (3:0), ali Bradarićeva raketa je ušla u mrežu i slomila im srca", navodi The Sun.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka u engleskom je taboru pocrvenio Curtis Jones, koji je krvavog nosa ljutitog nasrnuo na hrvatski tabor.

"Čitav hrvatski tabor je bio na terenu i slavio među našim igračima i došlo je do gužve. Emocije su bile visoke. Moram vidjeti zašto je pocrvenio, nisam pričao sa sucem. Ovo je jedna od onih emotivnih situacija koje se dogode ponekad, ali na sreću su stručni stožeri obje selekcije sve smirili", rekao je engleski izbornik Boothroyd.

Linker
16. travanj 2024 12:39