DAMIR KRAJAC/CROPIX
VELIKI PROBLEM

Loše vijesti za Dalića! Hrvatska juriša protiv Švedske bez Kramarića, evo kakvo je stanje s ozljedom...

Mnogo je priče bilo o Kramariću i njegovoj ulozi u nacionalnoj vrsti, na kraju ga je spriječila ozljeda
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 10. listopad 2020. 12:27

Hrvatska će protiv Švedske morati igrati bez Andreja Kramarića! To je definitivan epilog neizvjesnosti koja je trajala proteklih dana. Napadač Hoffenheima ozlijedio se još prošli tjedan u klubu, ali je unatoč tome igrao prvenstvenu utakmicu s Eintrachtom u kojoj je ponovno dao gol.

No, u tom nastupu samo je pogoršao ozljedu. Ovaj tjedan u reprezentaciji nije trenirao s ekipom sve do petka navečer, međutim nema dobrih vijesti. I dalje osjeća jaku bol i otpao je za nedjeljni susret. Muči ga područje aduktora i prepone, ima i upalu živca.

Izbornik Zlatko Dalić tako će morati sastavi momčad bez napadača koji je do reprezentativne akcije bio u najboljoj formi i čijim smo se pogocima nadali i u dresu Hrvatske.

image
AFP

Mnogo je priče bilo o Kramariću i njegovoj ulozi u nacionalnoj vrsti, na kraju ga je spriječila ozljeda. Iako je rekao da jako želi igrati i da će biti u momčadi unatoč boli bude li ikako mogao, pokazalo se da je problem prevelik.

Međutim, premda neće biti u startnoj postavi ostat će s reprezentacijom, sjedit će na klupi. Postoji nada da mu kroz nekoliko dana bude bolje, u tom bi slučaju zaigrati s Francuskom. No, i to je vrlo upitno.

Linker
25. travanj 2024 22:41