Bruno Petković

 TOM DUBRAVEC Cropix
TKO ĆE GA ZAMIJENITI?

Loše vijesti za Dalića i Hrvatsku: Petković otpada za spektakl na Poljudu? Vatrenima se priključio novi igrač

Potvrđeno je da će Petković putovati s reprezentacijom u Tursku, što znači da bi mogao biti spreman
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. ožujak 2023. 18:53

Posljednji trening odradili su reprezentativci u Dugopolju i nakon četiri dana pozdravili su se sa stadionom Hrvatski vitezovi. U petak Vatreni sele na Poljud, koji se cijelo vrijeme čuvao za subotnji ogled. Pregledan je travnjak splitskog stadiona, prema dostupnim saznanjima teren je u odličnom stanju, pravi tepih.

Na zadnjem treningu u Dugopolju trenirali su svi raspoloživi igrači, priključio se i vratar Grbić, a Bruno Petković prvi put je ovog tjedna radio prema posebnom programu. Međutim, razvidno je da Petković neće biti u konkurenciji za Wales s obzirom na ozljedu koja još nije do kraja sanirana, ali potvrđeno je da će u ponedjeljak putovati s reprezentacijom u Tursku, što sugerira da će biti spreman za dvoboj koji se dan kasnije (28. ožujka) igra na Timsah Areni u Bursi.

image
VOJKO BASIC Cropix

image
VOJKO BASIC Cropix

Posljednje vježbanje u Dugopolju bilo je zatvoreno za javnost, na tribinama su se tek našli polaznici trenerske Akademije za UEFA Pro licencu, koji u Solinu ovih dana odrađuju svoj nastavni program.

U petak su Vatreni na Poljudu, trening je na rasporedu u 18 sati, a prije toga održat će se i Dalićeva press-konferencija. Velšani u Split dolaze tek u večernjim satima petka, smjestit će se u hotelu Radisson, ali neće trenirati na Poljudu. Posljednji trening pred susret s Hrvatskom odradit će u petak ujutro u Cardiffu.

image
VOJKO BASIC Cropix

image
VOJKO BASIC Cropix

Za utakmicu je inače najavljena i minuta šutnje u spomen na hrvatskog izbornika Miroslav Ćiru Blaževića, te Hajdukovog golgetera i stratega, Petra Nadovezu, koji je preminuo prošle nedjelje.

Linker
27. studeni 2023 07:54