KARIM JAAFAR Afp
POSLJEDNJI PLES MAESTRA?

Luka Modrić u razgovoru za Fifu: ‘Ovo Svjetsko prvenstvo bit će moje posljednje natjecanje za Hrvatsku‘

Luka Modrić najavio je kako će SP u Kataru biti posljednje veliko natjecanje za njega u dresu Vatrenih
Piše: SNObjavljeno: 24. listopad 2022. 22:27

Takvu informaciju donosi FIFA + kanal, a prenosi ESPN.

"Svjestan sam da sam u određenim godinama i da će ovo vjerojatno biti moje posljednje natjecanje za hrvatsku reprezentaciju", rekao je Modrić, prenosi FIFA + kanal koji najavljuje Mundijal.

Kapetan Vatrenih odigrao je za Hrvatsku 154 utakmice i postigao 23 gola, a vrhunac mu je bio SP u Rusiji na kojem je vodio Vatrene do srebrne medalje.

"Ljudi me često pitaju zašto i dalje igram za reprezentaciju umjesto da se fokusiram na klub. Reprezentacija je za mene nešto jako posebno, nema većeg gušta od toga nego igrati za svoju državu. Moj će oproštaj biti nevjerojatno težak", prenosi ESPN Modrićeve riječi.

"Što se reprezentacije tiče, bit ću iskren. Moj prvotni plan, prije pandemije, bio je odraditi Euro i onda sjesti i razmisliti o svemu. Opet, kad vidim s koliko gušta i dalje dolazim u reprezentaciju, mislim da još mogu puno dati i da mogu pomoći ovim mlađim dečkima da stasaju i da shvate što znači igrati za Hrvatsku.‘‘

>>> ČITAVI PRILGO POGLEDAJTE OVDJE

‘‘Te nagrade koje sam ostvario je nešto stvarno fenomenalno. Najbolje stvari nikad ne dolaze lako, kroz život i karijeru mi ništa nije došlo lagano. Ne volim pričati o teškim trenucima. Sjećam se nekih stvari kada sam bio mlad. Djed je uvijek bio u ulozi nekog zaštitnika - govorio je Modrić o svojem djetinjstvu.‘‘

Luka Modrić do sada je za Hrvatsku odigrao sedam velikih turnira i pritom upisao 154 nastupa za Vatrene i postigai 23 pogotka. Kada je u pitanju reprezentativni dres najveći uspjeh naravno stigao je u Rusiji 2018. godine kada je s Hrvatskom završio na drugom mjestu te ujedno bio i najbolji nogometaš turnira.

Linker
09. travanj 2024 22:26