FRANCK FIFE Afp
FRANCUZI POTVRDILI

Mbappe dolazi u Split! Ali, veliko je pitanje hoće li nastupiti. A jedan igrač stiže doslovno - s plaže

Debitirati bi mogao stoper Liverpoola, koji je još jučer boravio na Mikonosu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2022. 15:20

Kylian Mbappe ostaje s francuskom reprezentacijom! Vijest je to koju je objavio francuski RMC Sport, a nakon što je najveća zvijezda Tricolora uspješno prošla medicinske testove u Clairefontaineu pred put za Split. Nogometaš PSG-a neće napustiti redove Francuske, iako mu koljeno nakon ozljede u susretu protiv Danske i nije u najboljem stanju.

RMC domeće kako su izgledi za njegov nastup na Poljudu u 2. kolu Lige nacija vrlo maleni, gotovo nikakvi. No, Mbappea će se pažljivo tretirati kako bi mogao biti spreman za 3. i 4. kolo, a to uključuje i gostovanje Vatrenih na Saint-Denisu.

S druge strane, situacija za Raphaela Varanea nije bila dobra. I on je morao ranije izaći s terena protiv Danaca, a njemu je pak liječnička služba spustila rampu na daljnje nastupe u lipnju. Stoper Manchester Uniteda i bivši suigrač Luke Modrića iz madridskog Reala trebao bi tijekom dana napustiti kamp, a na njegovo je mjesto već pozvan stoper Liverpoola, Ibrahima Konate.

Debitirati bi Konate mogao na Poljudu, a zanimljivo je, još jučer je boravio na Mikonosu. U ugodnom društvu s "njegovim bratom", Ryanom Sessegnonom, lijevim braničem Tottenhama odmarao se od naporne sezone, a onda je stigao poziv Didiera Deschampsa, onaj koji se ne odbija.

image

Ryan Sessegnon i Ibrahima Konate na Mikonosu

INSTAGRAM SCREENSHOT

Linker
25. travanj 2024 00:02