KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK Kieran Mcmanus/shutterstock
PRIOPĆENJE HNS-A

‘Modrić i Lovren ne zaslužuju poseban tretman pravosuđa, ali zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos‘

Hrvatski nogometni savez oglasio se o podignutim optužnicama protiv dvojice nogometaša
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2023. 10:30

Nakon što je jučer DORH podnio optužnice protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena oglasio se i Hrvatski nogometni savez čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

‘Hrvatski nogometni savez primio je na znanje informaciju kako je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića i dugogodišnjeg reprezentativca Dejana Lovrena.

Hrvatski nogometni savez u potpunosti poštuje neovisnost pravosudnih tijela te očekujemo da u svom djelovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, neovisno o imenu i prezimenu.

Kao osvajači srebrne i brončane medalje na FIFA svjetskim prvenstvima, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski nogomet i državu, Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa. No, zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos te pravnu sigurnost.

Stoga Hrvatski nogometni savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu te ćemo biti na dispoziciji za pružanje pomoći dvojici legendarnih Vatrenih tijekom procesa‘, stoji u priopćenju HNS-a.

Linker
01. prosinac 2023 19:24