RONALD GORSIC/CROPIX
TRENING VATRENIH

Modrić je stigao i dobro se osjeća, Brekalo nizao krugove, poseban protokol za Vlašića zbog potresa mozga

Na maksimirskom travnjaku uoči ‘akcije Malta i Rusija‘ tako su su bila trojica vratara i 16 igrača
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. studeni 2021. 20:08

Vatreni su trenirali na glavnom terenu Maksimira, izbornik Zlatko Dalić imao je na travnjaku 20 igrača, od toga je Josip Brekalo samo nizao krugove.

Luka Modrić je stigao i dobro se osjeća, informacija je iz HNS-a jer kapetan nije bio u Maksmiru. Ostao je u teretani hotela Capital. U fitnessu su radili i neki igrači koji su imali nastup u nedjelju - Brozović, Majer i Lovren, kao i Luka Sučić kojeg muči mišić ispod kuka. Dobio je jak udarac na utakmici RB Salzburga u subotu.

Osim Modrića, najveća je vijest da je Josip Brekalo ostao s reprezentacijom. Iako je Torino javio kako je njegova ozljeda toliko ozbiljna da neće moći igrati barem dvadeset, ako ne i trideset dana, Brekalo, koji je osjetio problem s listom prije desetak dana, u Zagrebu se podvrgnuo dodatnom pregledu.

- Brekalo je bio na magnetskoj rezonanci, nalaz je dobar. Bit ćemo prema njemu krajnje pažljivi, ali on je u konkurenciji - kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Dalić je dosta dugo razgovarao s njim, potom ga je poslao da trči oko terena, dakle nije radio s ekipom, otkad je osjetio problem nije u ritmu pravih treninga, ali bit će, bude li zatrebalo, na raspolaganju.

Nikola Vlašić zbog potresa mozga morao je proći odgovarajući protokol u West Hamu, nije smio trenirati od srijede te tek u utorak dolazi u Zagreb. Tada će krenuti u rad s ekipom.

Na maksimirskom travnjaku tako su su bila trojica vratara Livaković, Grbić i Sluga te 16 igrača: Stanišić, Juranović, Ćaleta-Car, Gvardiol, Vida, Barišić, Sosa, Ivanušec, Kramarić, Perišić, Čolak, Jakić, Oršić, Petković, Pašalić i Pongračić.

Ranije je zbog ozljede otpao Mateo Kovačić.

Linker
18. travanj 2024 22:02