Luka Modrić u Mostaru

 SCREENSHOT SPORTSPORT.BA
STIGAO NA PREMIJERU

Modrić nakon 20 godina stigao u susjedstvo i izazvao totalnu ludnicu, legenda jednim potezom pokazala veličinu

Dolazak osvajača Zlatne lopte i jednog od najboljih veznjaka u povijesti nogometa izazvao je opći delirij
Piše: SNObjavljeno: 15. srpanj 2024. 21:24

Kao što je i ranije najavljeno, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić doputovao je u Mostar na premijeru dokumentarnog filma "HŠK Zrinjski - Priča o ponosu" koji se premijerno prikazuje u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosača.

- Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš. Klub je stvarno puno narastao, igra europske utakmice, osvojio je već i dosta titula pa sam sretan zbog rezultata Zrinjskog i uspjeha kluba - rekao je Modrić u najavi premijere dokumentarnog filma.

Dolazak osvajača Zlatne lopte 2018. i jednog od najboljih veznjaka u povijesti nogometa izazvao je opći delirij među Mostarcima, poglavito među mladom populacijom. Iako nije bilo planirano da se se pojavi ispred spomenute ustanove, Modrić je pokazao veličinu i došao kako bi se nakratko podružio s mladim navijačima. Svi su željeli vidjeti Modrića, dobiti autogram, fotografiju ili neku drugu memorabiliju.

Kako pišu bh. mediji, tijekom Modrićeva dolaska vladale su velike mjere osiguranja, što i ne čudi s obzirom na to da se radi o planetarno popularnoj nogometnoj zvijezdi.

Modrić je u Mostar stigao u pratnji predsjednika HNS-a Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića, a premijeri će prisustvovati i legendarni Blaž Baka Slišković i mnogi drugi.

Podsjetimo, Luka je u Zrinjskom bio na posudbi iz Dinama u sezoni 2003./04., a ovo mu je inače prvi povratak u Mostar nakon odlaska iz kluba, dakle poslije punih 20 godina.

Linker
15. kolovoz 2024 21:37