Denis Lovrović/AFP
KAPETAN VRLO KRITIČAN

Modrić: Ušli smo u nastavak mlako, mlitavo, gubili lopte... Kramarić? Ne treba se vraćati na to

"Teško je kad izgubiš ovako dva vrlo važna boda, a zaslužio si pobijediti utakmicu"
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 26. ožujak 2023. 00:16

Kapetan Luka Modrić bio je vidno nezadovoljan što su dopustili da prime pogodak u sudačkoj nadoknadi, tik nakon što je izašao iz igre:

- Igrali smo dobro, a onda smo završnicu odigrali na loš način. Šteta, ali ništa. Idemo dalje, čeka nas teška utakmica s Turskom. U drugo poluvrijeme ušli smo dosta mlako, mlitavo, griješili smo u pasu, imali smo puno olako izgubljenih loptu bez da su nam oni stvarali pritisak. Imali smo manjak koncentracije, a po meni prelagano smo im davati aute gdje su oni, pogotovo na desnoj njihovoj strani, stvarali iz njih jedinu opasnost. Teško je kad izgubiš ovako dva vrlo važna boda, a zaslužio si pobijediti utakmicu. Ali to je nogomet.

Kramarić je zabio gol, pa u finišu prvog dijela naljutio Perišića jer nije mu dao pas, bila je konstatacije novinara.

- Ne treba se vraćati na te situacije. Morali smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu, imali smo dovoljno šansi da postignemo i taj drugi pogodak. Nismo i po tko zna koji put bačenog auta dali su nam pogodak i uzeli dva vrlo važna boda. Nažalost, opet smo primili gol iz prekida. Što je tu je, treba to analizirati i okrenuti se Turskoj - završio je Modrić koji je dobio ovacije Poljuda.

Linker
25. svibanj 2024 06:54